Графік роботи:

Отримати консультацію з будь-якого питання ви

можете з 9: 00-18: 00 з понеділка по п'ятницю

0
Мій кошик
Вже сотні років кокосове масло широко застосовується в косметології. Його багатий склад збагачує клітини усіма важливими мікроелементами. Регулярне використання робить шкіру м'якою і ніжною, в міру зволоженою і пружною, здоровою і молодий. Корисні його властивості були відомі жінкам ще в стародавні часи. У наш час масло активно застосовують в косметології, додають в готові косметичні засоби, мило і шампуні. Метод виробництва кокосового масла Базове кокосове масло - це речовина, яка складається орієнтовно з 60% м'якоті зрілого плода кокоса. Готовий для використання рафінована олія кокоса має нейтральний аромат і колір «Слонової кістки». Масло кокоса за своєю консистенцією щільне при температурі до 23 градусів, але при 27 градусах тепла і більш - воно стає рідким. Яким чином відбувається процес виготовлення? Виробництво масла проходить в два етапи. Перший - це холодне пресування. Кокосова м'якоть відділяється від шкірки кокоса і просушується. При віджиманні даної сировини виходить нерафінована олія кокоса. Другий етап - рафінування, воно необхідне для відділення різних домішок. Завдяки цьому процесу відбувається очищення, масло набуває більш м'яку консистенцію і абсолютно все його властивості зберігаються. Корисні властивості кокосового масла: швидко вбирається в шкіру, утворюючи на поверхні легку захисну плівку; володіє широким антимікробним і антибактеріальним спектром дії, ефективно бореться з патогенними мікроорганізмами; кокосове масло використовують як засіб для зняття макіяжу; як масажне масло для тіла; рекомендується застосовувати до і після прийняття сонячної ванни. Це допомагає уникнути сонячних опіків і отримати рівномірний гарну засмагу; після воскової депіляції заспокоює шкіру, знімає почервоніння і прибирає неприємні відчуття; використовується для лікування дерматитів, опіків, ран, тріщин шкіри; зволожує волосся, зменшує їх ламкість; нанесене на волосся перед душем, захищає волосся від шкідливого впливу шампуню. Волосся набагато менше пошкоджуються в процесі сушіння і при розчісуванні Використання масло кокоса для масок для волосся Для створення маски Вам знадобиться 10-15 грам базового масла, половину нанести на шкіру голови і плавно масажувати, залишок - пропорційно розподілити по волоссю плавними рухами зверху вниз. Відразу укутати в харчову плівку або спеціальну шапочку і зверху загорнути махровим хусткою або рушником, бажано дану маску залишити на всю ніч. Після того як ви прокинетеся вранці, Вам необхідно буде ретельно помити голову шампунем і бальзамом. Для більш сильного ефекту рекомендуємо вам додати в цей продукт пару крапель натурального ефірного масла чайного дерева, кедра або бергамота. Масаж голови при регулярному використанні вирівнює шкіру і розгладжує неглибокі зморшки; підвищує загальний тонус, пружність і еластичність шкірних покривів; надає підсушує ефект, але не зневоднює шкіру, а регулює вироблення шкірного сала. Ці властивості підходять при догляді за жирною шкірою обличчя та голови Завдяки масажу наш організм функціонує набагато краще, шкіра голови стане набагато м'якше, волосся міцніше, а лупа при тривалому використанні зникне назавжди. Зберегти молодість завдяки ТМ AROMA kraina стало набагато простіше! Косметологи радять купити органічний продукт і застосовувати його в чистому вигляді. При регулярному використанні клітини вашої шкіри будуть оновлюватися набагато швидше, а про дрібні зморшки можна буде і зовсім забути. Також різні висипання і лущення на обличчі пройдуть. Для створення гарної засмаги та захисту шкіри від ультрафіолетових променів, нанесіть його перед прийняттям сонячних ванн. Шия, одна з найбільш чутливих і ерогенних зон нашого тіла, яка також потребує догляду. Ви можете робити спеціальні обгортання з використанням кокосового продукту і не платити шалені гроші за подібні процедури в салонах краси. А Ваша шия буде більш ніжною, м'якою і чутливою. Ми радимо для вмивання також використовувати різні суміші з натуральними компонентами, адже ціна на кокосове масло доступна, а в нашому житті і так дуже багато хімії. Використання косметичного кокосового масла в побуті: Ідеальний засіб для зволоження губ. Знеболює і загоює невеликі порізи. Робить шкіру більш м'якою, особливо корисно застосовувати при тріщинах на ногах. Красивий і рівний загар в будь-який час року з продукцією від ТМ AROMA kraina. Ідеальний засіб для зняття роздратування після гоління. Жирне масло кокоса можна використовувати самостійно в чистому вигляді, або в якості транспортного масла для ефірів, які посилять необхідний ефект. Ефірні масла ви також можете купити на сайті AROMA kraina за доступною ціною в будь-якому для вас зручному обсяг. Способи застосування: Масаж: на 10 мл олії 1-2 краплі ефірного Маски: в чистому або в поєднанні з іншими маслами - накладати серветками Після ванни та душу - наносити на тіло і обличчя. Умови зберігання: Зберігати в щільно закритій темній тарі при кімнатній температурі. Після розтину - зберігати в холодильнику, не більше шести місяців. Запобіжні заходи: індивідуальна непереносимість масла.
Я в восторге от кокосового масла! Считаю, что жирное масло кокоса должно быть у каждой девушки.
Летом использую его в первую очередь для защиты тела от ожогов во время приёма солнечных ванн, но также и для красивого и ровного загара.
Загорайте безопасно!
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Масло кокоса

В наявності
Артикул: AG50001
49 грн
Об'єм
Швидке замовлення

Безкоштовна доставка по всій Україні при замовленні товарів на суму від 400 грн.

Відправка товару здійснюється протягом 1-3-х днів з моменту оплати замовлення, в залежності від завантаження складу. Доставка здійснюється транспортною компанією "Нова пошта", в терміни, які регламентуються даними перевізниками ..

Детальна інформація про умови доставки

Після підтвердження замовлення, у вас є 3 дні на його оплату.

Способи оплати: Privat24 / Накладений платіж / Безготівковий розрахунок.

Детальна інформація про умови оплати

Характеристики
Об'єм 50мл
Короткий опис Кокосового масло від ТМ AROMA kraina рафінована, не має яскраво вираженого запаху і при температурі нижче 18 градусів тепла, приймає тверду форму. Щоб повернути рідку форму, досить розтопити масло в долонях або на водяній бані, але не вище 25 градусів плюс. Жирне масло кокоса можна використовувати самостійно в чистому вигляді, або в якості транспортного масла для ефірів, які посилять необхідний ефект.
Вгору